skip to Main Content

Безплатна доставка на всеки дрегер за алкохол Аlcoholtester.bg

Ако Вие сте собственик на транспортна фирма, която ежедневно е отговорна за превоз на пътници и товари, доверили се на Вашата компания, то Вие сте задължен това да се случва безаварийно, като отговорността е както материална, така и морална.

Шофьорите на градски и междуградски автобуси превозват всеки ден стотици пътници. Състоянието на пътищата в България не е отлично, но не винаги то е фактор за пътните злополуки. Има водачи, които злоупотребяват с отговорността, която им е дадена, явявайки се в нетрезво състояние и неадекватни на работа. Това е недопустимо, когато в ръцете си държиш живота на хора или целостта на товари.

Безплатна доставка на всеки дрегер за алкохол Аlcoholtester.bg

При възникване на пътно-транспортно произшествие, в което участва фирмено превозно средство като абтобус или камион, веднага се реализира проверка и на транспортната компания, дали са взети всички мерки за контрол и недопускане явлението употреба на алкохол преди и по време на шофиране.

Вътрешноведомственият контрол на колектив е в някои случаи просто превантивна мярка, а в други е задължителна част от работния процес. Практиката показва, че рутинните проверки с дрегер за алкохол на персонала във фирмата има огромно значение за безопасността на автотранспорта и предотватява в зародиш възникването на ПТП, предизвикани от употреба на алкохол.

Най-качествените дрегери, които са произведени от водещи световни марки, може да намерите на сайта на електронен магазин Аlcoholtester.bg. В каталога има голямо разнообразие на алкохолтестери, които са с различно предназначение.

Освен качеството на предложените модели алкохолтестери, което е приоритет за фирмата ЕЛКОМЕД ЕООД, друго нейно предимство е, че клиентът получава безплатна доставка на всеки закупен дрегер за алкохол от AlcoholTester.bg без значение от стойността му и адреса за даставка в РБългария. Получавате бързо пратката си до два работни дни. Имате възможност да бъдете консултирани в случай, че не сте сигурни и се колебаете точно кой дрегер за алкохол да изберете, като позвъните на номер 0888-513916.

Back To Top