skip to Main Content

Какви видове пиробатерии можем да намерим?

Ако се чудите как можете да направите един празник незабравим, като го увенчаете ефектна изненада за гостите, то можете да продължите да четете.

В страниците на barutnica.bg ще намерите редица пиротехнически изделия, от които да изберете и формите и дължината на изстрелите и големината на зарята. За целта можете да изберете различен брой пиробатерии при https://barutnica.bg/пиробатерии-цени-и-информация/, които могат да се съединят помежду. Пиробатериите представляват свързани тръбички, които след като бъдат запалени изстрелват светлинни снаряди в небето. По такъв начин можете да зарадвате, както рожденик, така и любим човек, като е достатъчно да спазвате указанията. Какви видове пиробатерии можем да намерим?
Какви видове пиробатерии можем да намерим?
Те могат да бъдат с различен диаметър, като колкото по-голям е той, толкова по-голям е и снарядът, който излиза от пиробатерията. Колкото повече пиробатерии са свързани една за друга, толкова по-голяма и продължителна заря се получава. Има три категории пиротехнически изделия, според сложността на работа с тях и съответно според възрастовите ограничения. Ако сте навършили 16 годишна възраст, можете да използвате материали от първа категория, следващите категории изискват по-голяма възраст, като последната е за сертифицирани пиротехници.

Изстреляните кълба от всяка пиробатерия се превръщат в цветя или стрели с различен връх, като постепенно се сменят цветовете на върховете на стрелите. Можете да изберете и изстрелите да бъдат във вид на искри, както и пакети пиробатерии, които са със по 10 и дори 300 изстрела. Кулминацията на едно празненство, във вид на перли и корони, редуващи се в небето, наред с избухващи хризантеми и още много други светлинни ефекти можете да намерите в каталога на barutnica.bg Въпреки красотата и вдъхновението, което предизвикват тези ефекти, е повече от задължително да се внимава с начинът по който се използват изделията, поради което е нужно да се преценява и позицията, спрямо околните сгради и предмети и да се спазва необходимата дистанция от хора и животни. Ефектът може да бъде поразителен, ако подготовката е на ниво и всички ще останат доволни. Уверете се сами.

Back To Top