Какви видове пиробатерии можем да намерим?

Ако се чудите как можете да направите един празник незабравим, като го увенчаете ефектна изненада за гостите, то можете да продължите да четете.

В страниците на barutnica.bg ще намерите редица пиротехнически изделия, от които да изберете и формите и дължината на изстрелите и големината на зарята. За целта можете да изберете различен брой пиробатерии при https://barutnica.bg/пиробатерии-цени-и-информация/, които могат да се съединят помежду. Пиробатериите представляват свързани тръбички, които след като бъдат запалени изстрелват светлинни снаряди в небето. По такъв начин можете да зарадвате, както рожденик, така и любим човек, като е достатъчно да спазвате указанията. Какви видове пиробатерии можем да намерим?
Какви видове пиробатерии можем да намерим?
Те могат да бъдат с различен диаметър, като колкото по-голям е той, толкова по-голям е и снарядът, който излиза от пиробатерията. Колкото повече пиробатерии са свързани една за друга, толкова по-голяма и продължителна заря се получава. Има три категории пиротехнически изделия, според сложността на работа с тях и съответно според възрастовите ограничения. Ако сте навършили 16 годишна възраст, можете да използвате материали от първа категория, следващите категории изискват по-голяма възраст, като последната е за сертифицирани пиротехници.

Изстреляните кълба от всяка пиробатерия се превръщат в цветя или стрели с различен връх, като постепенно се сменят цветовете на върховете на стрелите. Можете да изберете и изстрелите да бъдат във вид на искри, както и пакети пиробатерии, които са със по 10 и дори 300 изстрела. Кулминацията на едно празненство, във вид на перли и корони, редуващи се в небето, наред с избухващи хризантеми и още много други светлинни ефекти можете да намерите в каталога на barutnica.bg Въпреки красотата и вдъхновението, което предизвикват тези ефекти, е повече от задължително да се внимава с начинът по който се използват изделията, поради което е нужно да се преценява и позицията, спрямо околните сгради и предмети и да се спазва необходимата дистанция от хора и животни. Ефектът може да бъде поразителен, ако подготовката е на ниво и всички ще останат доволни. Уверете се сами.