skip to Main Content

Сироп от арония с високо съдържание на витамини

Аронията въпреки малките си размери, има огромно съдържание на витамини.

Родом е от Северна Америка, но имаме късмета да вирее успешно и на територията на България. Тя се смята за супер плод, който има мощно антиоксидантно действие върху организма. Има висока концентрация на няколко вида витамини като B1, B2, B6, B9, K, E, C, полифеноли – известни като витамин P, ниацин, антотенова киселина, фолиева киселина. Освен всички тези полезни химични съставки за човешкото тяло, в аронията се съдържат голямо количество диетични фибри, различни видове антиоксиданти – кверцетин, епикатехин, кафеена киселина, каротин, антоцианин, калий и др.

Сок от арония от ферма Шайен

Аронията е трудно да се яде като плод поради тръпчивия й вкус, но консумацията й под формата на сок е изключително приятна за вкусовите ни рецептори. Такъв сок и сироп от арония може да закупите онлайн от електронния магазин на Ферма Шайен – Ferma-shayen.com.

Фермата се намира в югоизточна България, близо до гр. Приморско и там се отглеждат много плодове и зеленчуци. Продукцията й е лидер на пазара заради уникалната свежест и вкус на всеки продукт.

Ферма Шайен предлага на гарантирано най-изгодна цена 100% био сок и сироп от арония. Една вакумирана опаковка 2 литра от напитката е на цена от 15 лева. Произведен е единствено и само от пресни студено пресовани плодове от арония без никакви добавки, подсладители и вода, за да се запазят максимално лечебните свойства на растението.

Поръчайте онлайн сироп и сок от арония в неограничено количество от сайта на уеб магазин Ferma-shayen.com. Това е един страхотен подарък за нас и най-близките ни хора, защото консумацията му по три пъти на ден има клинично доказан ефект. Придайте свежест на деня си и приемайте дневна доза витамини само с няколко глътки. Ако имате въпроси, моля позвънете на телефонен номер 0894663102, на който с удоволствие ще ви бъде обяснено всичко, което ви е неясно.

Back To Top