skip to Main Content

Какви са предимствата да имате вендинг машина под наем във Вашия офис?

Вие притежавате фирма, която извършва своята дейност в офисите на някоя голяма бизнес сграда в края на града.

Много често Ви се налага да отивате до не толкова близкия магазин, за да купите различни пакетирани хранителни продукти, напитки или кафе, а това най-вероятно Ви отнема време. Същата е ситуацията и с Вашите служители. Почти не се намира човек, който да няма нужда от чаша топло кафе и нещичко за хапване рано сутрин непосредствено преди началото на работния ден, но уви няма от къде да си набави каквото и да е, защото времето в началото на деня никога не стига и винаги бързаме. Решението на този проблем e вендинг машина под наем на sivendingspot.com Какви са предимствата да имате вендинг машина под наем във Вашия офис?

Какви са предимствата да имате вендинг машина под наем във Вашия офис?

Първото нещо, от което всеки собственик на фирма или офис, е политиката на фирма Si Vending Spot, защото тя е изцяло в негова полза. Машините, които произвеждат, не се продават, а се дават под наем. Фирмата Ви плаща предварително договорена сума или процент от печалбата, за да сложи вендинг автомат във Вашата собственост. Тоест, получавате пари и същевременно имате доволни служители и кафе на няколко крачки по всяко време на деня.

Второто, което прави вендинг машините на фирмата толкова специални е тяхното персонализиране. Хората, които отговарят за дизайна им, се стремят да отговарят на всички Ваши изисквания, свързани с външния им вид. Освен уникалният облик на автомата, екипът от специалисти проучва допълнително мястото и потенциалните консуматори и избира такива продукти, които ще удовлетворят техните желания.

Третото на брой предимство е качеството на всеки продукт. Всички топли кафе напитки са директен внос от Италия, хранителните продукти са висококачествени и редовно се тестват от екипа, за да се осигури пълната безопасност на клиентите. Внимателно избират всичките си партньори – производителите на вендинг машина под наем, кафе и марки храни.

Квалифицирани и специално обучени професионалисти отговарят за различните видове поддръжка на вендинг машините, които фирмата предлага. Те действат бързо и отстраняват за кратко време всяка една възникнала щета. Освен техническа поддръжка, има и хигиенна – грижат се за всичко, за да не се притеснявате за нищо.

Сайтът, на който можете да прочете всичко за техните предложения,е www.sivendingspot.com.

Back To Top