skip to Main Content

Какво можем да поръчаме от магазин за знамена?

Ако имате нужда да намерите определен национален флаг, който да окачите на стената или да провесите през прозореца си, то имате варианти и онлайн.

В магазин за знамена, какъвто ще намерите на https://www.zname.bg/, можете да изберете онези варианти, които ви харесват, както и съответните размери. Това могат да бъдат национални знамена на различни държави, не само България, но и много други, както и да направите поръчка за фирмен флаг или определен проект, партия и много други. Ако сте любители на спорта или имате спортен клуб, можете да изберете и конкретно изображение за вашия флаг, което да бъде изработено за вас.
Какво можем да поръчаме от магазин за знамена?
Още какво можем да поръчаме от магазин за за знамена? Към разнообразните видове флагове, които можете да харесате в каталога или да поръчате за изработка, има и варианти за стойки или пръчки, както и допълнителни по-малоформатни варианти. Това могат да бъдат още гербове, гривни, значки, както и ленти или шапки и др. Както националният ни флаг дава определена характерност на държавата и е разпознаваем символ за останалите държави, така и за всяко друго учреждение или проект, може да се избере характерно знаме, с което да се разпознава.

Освен това в предлагания магазин за знамена, можете да поръчате и знамена на европейския съюз, както и стари знамена, които пазят националната ни история. Например революционното знаме от Априлското въстание, с неговата неподправена характерност – златен лъв на зелен фон, с надпис “ Свобода или смърт“. Интересна е историята на всяка държава, според различните знамена, които са се използвали във времето. Това може да бъде любопитно проучване, което да се изрази и в действителните варианти. Можете да изберете размерите, които ви интересуват, а предлаганите цени са достъпни, което позволява и поръчването на повече бройки. Вижте повече за вариантите, които онлайн магазина за знамена zname.bg предлага и направете своя избор.

Back To Top