skip to Main Content

Има ли медицински сестри, които работят по домовете?

Ако все още не сте се запознали с националния портал за медицински услуги, особено в случаите, в които той може да ви бъде полезен, то можете да го направите веднага.

Платформата за връзка между пациенти и медицински сестри – виж повече, не само отговаря на въпроса – има ли медицински сестри, които работят по домовете, но и дава информация къде какво можете да очаквате, като предлагани услуги. Към обявата на всяка медицинска сестра, са посочени видовете процедури, които тя извършва и в кой регион работи. Това е изключително полезно за хора, нуждаещи се от съдействие в домовете си, било за смяна на превръзки след операция или за поставяне на инжекции.

Често се случва, поради липса на клинични пътеки, да се наложи продължаващо лечение в домовете, което да изисква поставяне на абокати и инжекции и други. В тези случаи възможността за посещение на медицински сестри по домовете е повече от добра. За различните видове процедури са посочени ориентировъчни цени, като те могат да варират, според сложността на манипулацията и районът в който се намирате. Мед. сестрите могат да бъдат ангажирани, както за еднократни посещения, така и за редовни процедури, като в този случай са възможни и преференциални цени.

Да се постави инжекция, понякога може да изглежда много лесно, но е необходимо лицето да има професионален опит в медицината, каквито са всички посочени в сайта медицински сестри по домовете. Има рутинни подкожни инжекции, например, които представляват инжектиране на лекарство в подкожната тъкан, обикновено на ръката, които са леки и почти безболезнени. Такива могат да бъдат инжекциите за диабетици и др. Независимо обаче от типа инжекция, дали е подкожна или венозна или мускулна, се налага представяне на амбулаторен лист или епикриза за указване на необходимостта от извършване на конкретната манипулация. Вижте още в страниците на медицински-сестри.com и ще се уверите колко лесно и бързо може да се намери медицинско лице, което да се отзове в точен ден и час в дома.

Back To Top