skip to Main Content

Има ли медицински сестри, които работят по домовете?

Ако все още не сте се запознали с националния портал за медицински услуги, особено в случаите, в които той може да ви бъде полезен, то можете да го направите веднага.

Платформата за връзка между пациенти и медицински сестри – виж повече, не само отговаря на въпроса – има ли медицински сестри, които работят по домовете, но и дава информация къде какво можете да очаквате, като предлагани услуги. Към обявата на всяка медицинска сестра, са посочени видовете процедури, които тя извършва и в кой регион работи. Това е изключително полезно за хора, нуждаещи се от съдействие в домовете си, било за смяна на превръзки след операция или за поставяне на инжекции.
Има ли медицински сестри, които работят по домовете?
Често се случва, поради липса на клинични пътеки, да се наложи продължаващо лечение в домовете, което да изисква поставяне на абокати и инжекции и други. В тези случаи възможността за посещение на медицински сестри по домовете е повече от добра. За различните видове процедури са посочени ориентировъчни цени, като те могат да варират, според сложността на манипулацията и районът в който се намирате. Мед. сестрите могат да бъдат ангажирани, както за еднократни посещения, така и за редовни процедури, като в този случай са възможни и преференциални цени.

Да се постави инжекция, понякога може да изглежда много лесно, но е необходимо лицето да има професионален опит в медицината, каквито са всички посочени в сайта медицински сестри по домовете. Има рутинни подкожни инжекции, например, които представляват инжектиране на лекарство в подкожната тъкан, обикновено на ръката, които са леки и почти безболезнени. Такива могат да бъдат инжекциите за диабетици и др. Независимо обаче от типа инжекция, дали е подкожна или венозна или мускулна, се налага представяне на амбулаторен лист или епикриза за указване на необходимостта от извършване на конкретната манипулация. Вижте още в страниците на медицински-сестри.com и ще се уверите колко лесно и бързо може да се намери медицинско лице, което да се отзове в точен ден и час в дома.

Back To Top