skip to Main Content

Какво представляват металните ролетни врати?

Знаете ли какво представляват металните ролетни врати?

От какво са изградени и къде можете да откриете качествени такива, които да поставите било то на своя гараж у дома или на търговския си обект?
В днешната ни публикация ще обърнем малко по-специално внимание на висококачествените метални ролетни врати Doordecor, които станаха истински хит сред хората, които имат за цел да опазят имуществото или бизнеса си.

Когато става дума за гаражни помещения – всеизвестно е, че понякога гаражът придобива свойството на склад и освен автомобила – в него се побират всякакви други нужни и ненужни вещи. Никой обаче не обича да се чувства несигурен и ако искате да си подарите комфорт дори когато сте на километри от дома – съветваме ви да разгледате по-отблизо какво представляват металните ролетни врати.
Какво представляват металните ролетни врати?
За тях можете да откриете широко разпространение в София, но само от Доор Декор ще получите качеството, от което се нуждаете. Има два случая, в които метални ролетни врати могат да бъдат монтирани или отвън, или отвътре, но това обикновено се отнася за търговски обекти, като приложенията са следните. Ако имате витрина, щанд или каквото и да е друго и искате да го защитите от вандализъм – монтажът на ролетните врати от метал отвън биха ви свършили чудесна работа в опазване на имуществото. В случай обаче, че сте поставили СОТ и искате пълна анонимност на съдържанието, което има в помещението – металните ролетни врати се поставят отвътре.

Тези, които ви очакват в Doordecor са изработени от двустранни алуминиеви ламели с прахово покритие и топлоизолация от пенополиуретан с обща дебелина 10 мм. Можете да изберете да се отварят ръчно или с дистанционно управление, като винаги има опция за успешно деблокиране на вратата, в случай на проблем. Не пропускайте да разгледате предложенията на Doordecor за метални ролетни врати и да изберете най-добрия вариант за защита на вашето имущество!

Back To Top