skip to Main Content

Спиралата за очи закупи и нежен поглед имай ти!

Тайната на добрия и изкусителен външен вид се крие в очите ни.

Те са тези, които флиртуват и „казват“ нещо на човека отсреща. Със закачливият или нежен поглед, дамите постигат голям ефект, особено когато са използвали правилния грим за тях.

Както знаете има различни форми на очите, цветове, мигли и т.н. Гримът в тази част е особено важен, защото трябва да знаем как да подчертаем погледа си, за да изглеждаме ослепително! Разбира се, стават и грешки, но ако следваме правилните стъпки и съвети, използваме качествени продукти, със сигурност резултатът ще бъде добър!

Както немската марка ArtDeco следва правилният начин, по който да спечели клиентите си. Те залагат на своите високотехнологични четки и тяхното разнообразие. Ако сте по-запознати, вероятно знаете, че именно от четката зависи това какъв ще бъде крайния резултат от нанасянето на спирала за очи.

спирала за очи

За постигането на дължина на миглите, те залагат на тънката и дълга четка, за постигането на обем, на по-облата и голяма четка. Има тънкости във всичко, но те умело ги познават и използват успешно.

Ако това ви се струва добре, не чакайте, а се сдобийте с революционната спирала за очи на марката ArtDeco, a именно най-голямата иновация – спиралата за очи с формула 3 в 1 – за обем, дължина и извиване. Ще получите страхотен резултат. Освен, че няма да имате дразнене и парене, защото ArtDeco произвеждат спиралите си с натурални съставки и всички техни продукти са дерматологично тествани, подходящи за по-чувствителни очи, но и миглите ви ще изглеждат съвършено. Разделени, подредени и обемни, именно това, което всяка една жена търси.

Заблестете с иновацията –
спиралa за очи от Nardis. При изникнали въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg.

Back To Top