skip to Main Content

Видове перголи за дома

В случай, че сте решили да подобрите комфорта в дома си – едно от решенията, за целта, на които можете да се спрете биват перголите.

Този вид гъвкава конструкция осигурява не само по-естетичен вид там където е монтирана, но и защита и удобство по всяко време. За да разберете от какви видове перголи можете да се възползвате, продавани на пазара – ще надникнем в онлайн магазина на tenti.info.

Както знаете в интернет разнообразието е много по-голямо, а цените далеч по-ниски. В този ред на мисли видовете перголи, които ви предоставят от онлайн магазина са различни, за да могат да удпвлетворят всеки вкус, идея за дизайн и нужда от практичност.

Първият вид са т.нар. перголи с алуминиеви ламели. Може би се досещате какво представляват, а в случай, че нямате идея за това – посетете сайта, където ще ги видите вече монтирани и в различни приложения. Повечето хора, които искат да открият изгодни алуминиеви перголи, най-често се стремят към по-добра защита. Както е известно, освен за защита от слънчевите лъчи – перголи може да използвате и да предпазване от лоши метеорологични условия като сняг и дъжд. Характерно за перголите с алуминиеви ламели на BioClima е тяхната висока резистенция срещу вода, т.е те имат вградена отводнителна система, като равната им гладка повърхност не позволява задържането на прах и всякакви други микроби и неприятни натрупвания от околната среда. Друга важна характеристика на този вид перголи бива устойчивостта им на сняг. В случай, че се нуждаете от надежден навес, който да издържа на голямо натоварване (200-250кг./кв.м) те са правилният избор.

Видове перголи за дома

Подходящите перголи за дома обаче не се избират само по техните характеристики, тъй като доказано всички в tenti.info разполагат със завидни такива и се предлагат на изгодни цени. Това, по което може да изберете перголи за вашия дом, веранда, градина и пр. е и възможността им около тях да се монтира някакъв вид заграждение. Конструкцията на перголите с алуминиеви ламели, за които ви споменахме, е точно такава. Около тях бихте могли да монтирате всякакъв вид стъклени конструкции, плъзгащи или не.
Не пропускайте да научите повече подробности от tenti.info сайта разпространител на всякакви перголи, още сега, само с няколко клика.

Back To Top