skip to Main Content

Портрет по снимка – какви варианти ви предлага интернет?

Една от характеристиките на съвременния човек бива откриването на информация за всичко, което го вълнува чрез интернет.

В случай, че и вие сте върл привърженик на този начин на достигане до хора, места и информация, то следващите няколко изречения несъмнено ще ви бъдат интересни. Днешната ни публикация сме посветили на това да ви запознаем с вариантите, които ви предлага виртуалното пространство за портрет по снимка от dachevski.

В случай, че досега не сте поръчвали направата на картина специално за вас или ваш близък, навярно се интересувате от подробностите около това на кого да се доверите, как да поръчате, как се изработват портретите по снимки и пр. За всичко това предстои да поговорим в следващите няколко изречения, като преди това ви запознаем с именития български художник Деян Дачевски. Може да сте чували за него покрай няколкото му осъществени изложби през изминалите години, а ако се интересувате от изкуство няма как да не сте запознати с цветното му и живо творчество. Именно това го нарежда на челни позиции, когато говорим за избор на художник за портрет по снимка.

Портрет по снимка - какви варианти ви предлага интернет?

Както ще забележите и от сайта му на dachevski.com – това, което го отличава от останалите колеги е умението му да пресъздава не само образа, но и неговата дълбочина. Накратко – всичко, което камерата е успяла да заснеме в момента на направата на снимката, като емоция, поглед, обаяние на портретувания. Относно вариантите, с които разполагате за направата портрет по снимка, това, което може би ще ви изненада е, че Дачевски художникът е еднакво добър с всяка една техника, която използва за рисуване. Най-основно освен изборът на размер на портрета – бихте могли да изберете и вида на платното и начина на рисуване. Съответно техниките, с които борави при направата портрет по снимка – биват: маслени бои, маслен пастел, акварел, цветен туш, само туш, въглен и креда, и молив.

Повече как нагледно изглеждат портретите на Дачевски сътворени с помощта на различните техники може да откриете от сайта му на dachevski.com. Не пропускайте да го посетите, за да узнаете и как да поръчате своя портрет по снимка бързо и лесно. Той ви очаква.

Back To Top