skip to Main Content

Ремонт на покриви – цени от 9,60лв. на квадратен метър

Забелязвате, че покривът Ви протича, когато навън вали?

Търсили сте много пъти оферти на строителни фирми за ремонт на покриви в София, но цените винаги са Ви отказвали да ремонтирате покривната си конструкция, защото все още не е наложащо… Не губете повече време, защото може да е твърде късно! На виж повече тук ще намерите строителната фирма за ремонт на покриви в София Иво Строй ЕООД, която има над десет годишен опит в тази област зад гърба си. Всички познания, които са натрупали през годините, водят до качествени ремонти в кратки срокове на достъпни цени.

Ремонт на покриви - цени от 9,60лв. на квадратен метър

Екипът на компанията се състои от специалисти, които са обучени по строго определени изисквания. Квалификацията им осигурява бързо решение на Вашия възникнал проблем. Те работят с висококачествени материали за хидроизлация, които са на водеща позиция на световния пазар.

Служителите ни реагират бързо в критични ситуации и идват по най-бързия начин на адреса, който сте задали (важи за цяла София и Софийска област), установяват какъв е проблема, намират начин за най-експресното му отстраняване. След това следва подписване на договор, ако се съгласите на условията и офертата, която Ви е предложена.

Възползвайте се от примамливите предложения на Иво Строй ЕООД. Цените за ремонт на дървен покрив с керемиди започват от 9,60 лева на квадратен метър и достигат до максимум 12 лева. В тази услуга са включени много неща като почистване на всички замърсявания под керемидите, подмяна на изгнилите дъски, пълен ремонт на скарата, измазване на капаци, изхвърляне на строителни отпадъци и други. Всичко изброено дотук само за 9,60лв. Гарантирано най-ниските цени в Софийски окръг.

Разгледайте всички услуги, които фирмата предлага за ремонт на покриви в София, на сайта remontipokrivi.net. Има наистина доста предложения, които могат да Ви привлекат вниманието. Ако имате някакви въпроси, свързани с ремонтната дейност на Вашата покривна конструкция, може да позвъните на телефонен номер 0897 722 636, където оператор ще Ви изслуша и с удоволствие ще разясни всичко неясно.

Back To Top