skip to Main Content

Можем ли да намерим кабинет по ревматология в центъра на София?

Какво да правим, ако изпитаме силни болки в ставите и установим необичайна скованост?

Това са едни от симптомите на ревматично заболяване и състояние, което е добре да бъде изяснено, за да се намери благоприятно лечение час по-скоро. Както с всяко друго заболяване и при ревматичните, в повечето случаи се повлияват толкова по-добре, колкото по-ранна е намесата. Можем ли да намерим кабинет по ревматология в центъра на София? На страниците на сайта на д-р Георгиев на ревматология в София на Revmatolog.bg ще намерите повече подробности за практикуващия специалист, чийто кабинет се намира в ДКЦ-2 – на удобно място в центъра на града.

Можем ли да намерим кабинет по ревматология в центъра на София?

Ревматичните заболявания могат да бъдат много видове, поради което понякога се налагат повече от един прегледи и също изследвания. В специализирания кабинет на д-р Георгиев в София, можете да разчитате, както на преглед на опорно-двигателния апарат, така и на мускулно-скелетна ехография, както и на приготвянето на богата на тромбоцити плазма и други, включително разчитане на имунологични и образни изследвания. Ревматологът работи, както с пациенти в своята практика, но и непрестанно развива и обогатява познанията си, като публикува трудове в редица медицински журнали. В някои от най-известните медицински списания, като Rheumatology International, Journal of Experimental Orthopedics (JEXO), Medical Principles and Practice, той е рецензент и редактор.

В страниците на сайта на д-р Цветослав Георгиев, можете да се запознаете и с част от неговия опит, описан в блога му, в конкретни случаи с пациенти, както и да намерите препоръки за начините, в които е добре да се действа в случаите на ревматично заболяване. При болки в ставите или отоци, како и ако забележите, че движенията ви са с намален обем, не се колебайте да се свържете с кабинета по ревматология и да определите час за преглед. Повече подробности за приемното време на специалиста, вижте в Revmatolog.bg и изберете грижата за здравето и съответно – доброто настроение.

Back To Top