skip to Main Content

Колко струват сребърните пръстени онлайн?

Изборът на бижу онлайн е изключително приятно и лесно занимание стига да пазарувате от качествена бижутерия.

Схващането, че бижутата, притежаващи стила и блясъка на благородните метали и скъпоценни камъни са недостъпни за всеки е вече повече от мит. Красивите и качествени бижута, които можете да намерите онлайн на mmstylebg.com са доказателство, че качеството не е свързано с непосилни цени.

Предложените сребърни пръстени и комплекти са изработени от сребро с родиево покритие и оригинални кристали Сваровски. Родият е слабо известен метал, но се нарежда в плеядата на ювелирните съкровища, защото е изключително ценен и рядък. Като покритие на сребро се използва, за да засили блясъка му и да предпазва самото бижу от наранявания. А най-голямото предимство на покритието от родий е, че предпазва сребърните пръстени от потъмняване, тъй като не реагира с кислорода от околната среда. Несъмнено логичният завършек на подобно бижу е подходящата инкрустация.

Колко струват сребърните пръстени онлайн?

Името Сваровски отдавна се е превърнало в синоним на блясък не само за почитателките на масовата бижутерия, но и за дамите, които сами изработват своите бижута. Това не е случайно – в продължение на повече от столетие, компанията Сваровски предлага на пазара кристали, сравними по красота с диамантите на една съвсем достъпна цена. Световноизвестни дизайнери като Шанел, Скиапарели, Баленсиага, а по-късно и Кристиан Диор са почитатели на марката и работят в много от колекциите си с тях. След дългогодишното си сътрудничество с бранда M&M Style има възможност да предложи на клиентите си цялата гама от кристали Сваровски и сребърни пръстени с тях, получени директно от завода производител във Ватенс, Австрия. Но това, което превръща сребърните пръстени в запазена марка на бижутерията е иновативната техника за инкрустация на метал върху кристали, с която са спечелили симпатиите на редица клиенти и конкуренти бижутери. А най-хубавото е, че можете да получите тази феерия от светлина и красота за ръце на повече от достъпна цена и да се радвате на високо качество с гаранция за оригиналност и внимание към детайла.

Back To Top