skip to Main Content

С какви картини да обзаведем хола?

Човек както и да живее, оформя в себе си известно естетическо отношение към света, който го заобикаля и привнася част от вижданията си, където това е възможно.

Пространството, където можем да се развихрим най-много в тази посока, обикновено е дома и колкото по-приветлив и хармоничен го направим, толкова повече усмивки и уют ще ни носи всеки път, щом се приберем вкъщи. С какви картини да обзаведем хола? Ако се интересувате от изкуство или сте на път да украсите своята дневна или хол с красиво изображение, то на виж още тук имате избор от множество варианти, както като стил, така и като техника на изпълнението.

С какви картини да обзаведем хола?

В онлайн каталога на Деян Дачевски ще намерите красиви пейзажи с маслени бои, които са подходящи за дневната, в която се прекарва много време и в която се посрещат гости. Според големината на стаята, можете да изберете и по-голяма или по-малка картина или да подредите повече картини за хола и то по хармоничен начин. Обикновено картините се възприемат най-добре, когато имат разстояние помежду си или могат да „дишат“. Височината, на която се поставят често е на около метър и половина от пода или горе долу на нивото на очите.

Ако цветовете в помещението са в сивата гама, една картина с есенен горски пейзаж може много да затопли пространството с ведрите си цветове в оранжевия спектър. Вариациите за избор на картини за хола са много и изборът ви може да бъде съвсем интуитивен, като имате предвид какви усещания целите за даденото пространство. Имайки предвид, че прекалено ярките цветове или агресивните образи могат да натоварят излишно пространството, а леките и пастелни цветове могат да го направят по-скоро подходящо за релаксиране и сън, то можете да намерите търсеният баланс между двете. Вижте още на Dachevski.com и изберете сами как да подредите дома си, внасяйки светлина и уют, точно толкова, колкото ви е необходимо.

Back To Top