skip to Main Content

Защо матракът ти се нуждае от топ матрак?

За да не му е самотно? За да не му е студено през зимата? Вероятно. Но истината е, че подходящият топ матрак ще подобри няколкократно съня ти.

И ето ти 5 причини да си вземеш висококачествен топър днес.

Причина 1: Осигурява допълнителен комфорт

Колко мек е матракът ти? И колко е стар? Качественият топ матрак внася допълнителна мекота, комфорт и удобство в леглото ти. С времето всеки матрак се амортизира и деформира формата си. Топ матракът е лесно и бюджетно решение да внесеш допълнителна мекота и свежест в спалнята. Ако предпочиташ по-твърдото легло, топ матракът няма да „развали“ твърдостта му, а напротив – ще подобри повърхността, която стои най-близо до тялото ти, като ти даде допълнителна опора и приятно усещане при допир.

Причина 2: Предпазва матрака ти

Знаеш ли, че средностатистическият възрастен човек може да произведе до 1 литър телесни течности, само докато спи? Пот, слюнка, слуз, понякога дори урина, всичко това директно попива в завивките и от там – в матрака ти. А той никак не е евтин. Кофти начин да съсипваш тази инвестиция, нали? Качественият топ матрак предпазва матрака ти от телесни течности и други замърсявания. За капак – топера, за разлика от матрака, можеш да переш в пералня и така удължаваш живота на матрака си. Идеално решение, нали?

Причина 3: Топерът помага при всякакви инциденти

Деца, които още не могат да се сдържат и понякога се напишкват насън, женски несгоди или инциденти със закуската в леглото – топерът предпазва удачно матрака ти и в такива моменти.

Причина 4: Превръща всяка повърхност в рай за сън

Спиш на пропаднало легло или на стар диван? С подходящ топ матрак ще спиш перфектно, дори на пода! Топ матракът е компактно решение за всяка неудобна повърхност за сън. Със своите няколко сантиметра височина, той променя изцяло удобството на леглото ти. Избери го според твоите лични предпочитания – по-мек или по-твърд, с мемори пяна или различни зони за всяка част на тялото – и ще усетиш веднага разликата. Навий го на руло и го носи с теб, когато ходиш на почивка, на гости или дори на палатка.

Причина 5: Бюджетно решение

Ако не можеш да си позволиш нов матрак и легло, а чувстваш, че имаш нужда, топ матракът е твоето спасение. Той значително подобрява всяка повърхност за сън, а като бонус е много по-евтин от стандартния матрак. А само си представи, какви чудеса може да направи топерът за леглото ти, ако вече имаш добър матрак и удобна спалня.

Back To Top