skip to Main Content

От къде да поръчате инфрачервен радиатор?

Замисляли ли сте се за начините, по които можете да направите жилището си по-топло?

В следващите изречения ще си поговорим именно за това, като наблегнем на характеристиките на съвременните инфрачервени радиатори от FlyMe.

В голяма част от ситуациите, в които сменяте отоплителните тела у дома – се получава едно и също нещо, а именно отоплението само на няколко стаи. От една страна това е породено от желанието за икономия, а от друга, тъй като не всички помещения в жилището се използват. Как да изберете обаче наистина ефективно средство за отопление, през студените месеци – предстои да ви разкажем в следващите няколко изречения.

Навярно знаете, че освен от начина на работа на отоплителния уред – топлината зависи и от неговата големина. В сайта на flyme.bg, които са директен вносител на богато разнообразие от видове инфрачервен радиатор – ще попаднете на различни размери керамични радиатори. Те работят на естествения принцип на отопление, чрез който Слънцето затопля земята в продължение на векове. Накратко – с помощта на инфрачервените лъчи. Това означава, че подобно на нагретите от слънчевите лъчи предмети – всички поставени в жилището ви вещи ще продължат да отделят топлината, която са поели по време на работа на инфрачервения радиатор. Това обаче не е всичко, което е необходимо да знаете за този модерен и икономичен начин на отопление.

От къде да поръчате инфрачервен радиатор?

Много зависи и от къде ще закупите своя инфрачервен радиатор, за да бъде той наистина висококачествен и ефективен. Например FlyMe инфрачервените радиатори са подходящи за монтаж и във влажни помещения. Добре е преди закупуването на който и да е от тях – да измерите всички помещения в жилището ви, включително и тези, които няма да отопляване с помощта на инфрачервеното отопление. Това ще ви помогне да направите най-икономичен избор за своя дом и своя бюджет. Не пропускайте да посетите flyme.bg онлайн магазина откъдето може да закупите само с няколко клика инфрачервени радиатори, подходящи за вашите нужди.

Back To Top